Kaisas Machine

11.04.2018 - 11.04.2018, Jazz-konsertti

Energiaa pirskahteleva ansioituneiden nuorten kvartetti hyppää Jazzliiton kiertuebussiin huhtikuussa.

Kontrabasisti Kaisa Mäensivun luotsaama kvartetti Kaisa’s Machine perustettiin syksyllä 2015 Mäensivun palattua Suomeen ensimmäisen New Yorkissa viettämänsä vuoden jälkeen. Hänen säveltämänsä musiikki on postbop-jazzia, jossa kuuluu vaikutteita modernista New York -soundista sekä pohjoisesta syvällisyydestä. Improvisaatio ja neljän muusikon vahvat persoonat vievät Kaisa’s Machinen musiikin aina uusiin ulottuvuuksiin.

Loppuvuodesta 2017 In The Key Of K -debyyttilevynsä kotimaiselle Eclipse Musicille julkaissut kvartetti kuplii kuin Itä-Suomen kevät ja on salaperäinen kuin East Village. Levy koostuu Kaisa Mäensivun sävellyksistä, joissa maalailevat melodiat, kiinnostavat harmonian värit ja tulinen improvisaatio vuorottelevat.

Kaisa Mäensivu on valmistunut musiikin maisteriksi Manhattan School of Musicista ja on esiintynyt ja levyttänyt lukuisissa projekteissa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hänet on palkittu mm. Kauko Viitamäki -palkinnolla 2017. Mäensivun sävellys ”Some other April”, josta kuullaan levyllä kvartettiversio ”Levels”, palkittiin Esko Linnavalli -sävellyskilpailussa 2017.

“Kaisa’s Machine on puhtaasti jazz ja hyvä niin.” - Jazzpossu

Tekijät

Esitysajat

Esitysaika klo 19-21.

Lipputiedot tarkentuvat myöhemmin.